Øvrigt


Stævnefotograf

Vi har igen i 2017 inviteret fotograf Jens Bang til at komme til stævnet i Køge. Vi håber at rigtig mange vil købe hans dejlige billeder, så vi også kan regne med at han også stiller op i fremtiden.

 

Adgangskontrol

Der vil være adgangskontrol til alle de arrangementer som kræver stævnearmbånd eller billet.

 

Faner

Det er vores håb, at der er rigtig mange foreninger der tager faner med til stævnet i Køge. Det er bare så festligt. Fanerne skal anvendes i forbindelse med stævneåbningen, på Stevnsdagen, og naturligvis ved stævneafslutningen.

 

Dragter

Vi ved godt at vores folkedragter ’kryber’ mens de hænger hjemme i skabet. Det er alligevel vores håb og ønske at mange vil komme i dragt, og dermed være med til at festliggøre stævnets åbning og afslutning, samt på Stevnsdagen.

 

Seniorarrangementer

Da de fleste af os er seniorer, har vi valgt ikke at lave egentlige seniorarrangementer i år. Vi håber at 65+’erne har lyst til at komme til stævnet alligevel og deltage i nogle af de mange arrangementer. Vi vil særligt anbefale jer at komme og se vores åbning og afslutning af stævnet samt festforestillingen – her vil der blive flot dans at kigge på smuk musik at lytte til!