Indkvartering


Vi er så heldige at vi kan bruge boldbanerne ved Ravnsborghallen til camping, det vil tage 15 – 20 min. at gå til Køge midtby, hvor der er mange indkøbsmuligheder og gode restauranter, og hvor der også vil være mange aktiviteter i ugens løb.

 

Stævnecamping

Campingpladsen bliver indrettet på boldbanerne ved Ravnsborghallen på Ravnsborgvej 3 4600 Køge. Hvor der både bliver plads til campingvogne – teltvogne – telte og autocamper. Der vil være bade- og toiletfaciliteter i hallen og ekstra toiletter på campingpladsen. Indkøbsmuligheder ca. 1 km fra pladsen.

 

Familie- og ungecamping

Familie- og ungecamping bliver indrettet på boldbanen ved Søndre Skole, Rasmussensvej 23, 4600 Køge. Her bliver der rigeligt med plads til at børn, forælder og bedsteforælder har mulighed for at bo sammen på familiecampingen, og det er på skolen de fleste B&U arrangementer vil blive afholdt.

Det er også her ungecamping vil blive indrettet, dog i den modsatte ende af blodbanen, så man forstyrrer hinanden mindst muligt.

Bade- og toilet muligheder er ligeledes på skolen.

 

Skolelogi

Skolelogi er på Søndre Skole Rasmussensvej 23, 4600 Køge . Skolen byder på gode indkvarteringsforhold. Indkøbsmuligheder inden for 1 km afstand fra  skolen.

Da det er en lidt ældre skole, kan strømsystemet ikke holde til at I medbringer egne kaffemaskiner og køleskabe osv., så dette er ikke tilladt og de vil blive konfiskeret indtil hjemrejsen. Selvfølgelig er hårtørrer, shaver, mobil oplader o.l. tilladt.

Og så vil vi selvfølgelig sørge for at der altid er mulighed for at hente friskbrygget kaffe til jeres termokander mod en mindre betaling.

 

Overnatning søndag til mandag

Indkvarteringen starter allerede søndag fra kl. 15.00 til kl. 22.00, der således mulig at ankomme tidligt, så man kan se  på vores smukke by og lærer den at  kende inden stævnet åbner om mandagen. Stævnekontoret åbner mandag morgen.

 

Handicap- Campingenhed eller parkeringsplads

Hvis man har behov for handicapparkering eller campingplads, må I gerne sende en mail med vedhæftet kopi af handicapkort. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres behov. Mail sendes til: camping@koest2017.dk

 

Alternativ indkvartering

Hvis man ønsker anden form for indkvartering, er det en god ide at søge på stævnets hjemmeside – www.køge2017.dk, der løbende bliver opdateret eller på www.visitkøge.dk.